Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

24 May 2010

Kassa

Naar aanleiding van mijn voetbalplaatjesavontuur werd ik onlangs gebeld door iemand van het tv-programma Kassa. Zij wilden, in het kader van het komende WK, de verzamelacties van alle supermarkten met elkaar vergelijken. En of ik dan kon uitrekenen hoe lang het duurde voordat je alle ‘gadgets’ compleet had.
Helaas, helaas, was ik vorige week op vakantie, dus heeft Vincent het voor Kassa doorgerekend, aangevuld met wat simulaties die ik onderweg heb gedaan. We werden in de uitzending maar kort genoemd (van 23:30 tot 24:42 in het filmpje), maar op de site staat al een uitgebreider verhaal, inclusief het document waarin Vincent de resultaten toelicht.

Kassa

1 Comment »

  1. Ik heb het gezien hoor!
    Jaap en ik waren heel toevallig aan het kijken en toen hoorde ik je naam, dat kon natuurlijk ook niemand anders dan jij zijn, die hiervoor werd benaderd. Bij deze ben je benoemd tot de echte gadgetspaarexpert!

    Comment by Esther — 25 May 2010 @ 14:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment