Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

24 August 2009

Gastblogger

Vanochtend stond in de krant een artikel over spookblogs. De schrijver van dat artikel definieert dat als blogs die meer dan een week niet ge├╝pdatet zijn. Strikt genomen was mijn blog dus tot voor zeer kort overleden.

Er is natuurlijk een reden voor de lange inactiviteit, die ik al eens eerder genoemd heb: ik had het te druk met leuke dingen doen. Daardoor is de achterstand dubbel zo hard opgelopen: enerzijds schreef ik niet en anderzijds beleefde ik heel veel leuke dingen.

Nu dient zich een mooie oplossing aan: Brenda (professioneel schrijver) heeft voorgesteld om m’n blog te reanimeren! En ik ga snel even wat leuks doen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment