Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

14 January 2005

Update

Met dank aan Rob, voor de schop onder m’n kont, eindelijk weer eens een berichtje op m’n weblog. Ik ga niet de afgelopen twee weken beschrijven, die zullen wel altijd een groot raadsel blijven. Dus geen verhalen over een spetterende oudjaarsavond in Oosterhesselen waar ik met de kerkklok het nieuwe jaar heb ingeluid, geen verhaal over m’n nieuwe fiets, en de enorme doos pepernoten die ik daarbij kreeg (bijna op), niets over mijn eerste week als AIO aan het Mathematisch Instituut. In plaats daarvan een gewoon berichtje op m’n weblog, van wat ik vandaag gedaan heb. Mocht je het willen weten.

Na een dag intensief lezen – ik ben mijn kennis Functionaalanalyse aan het bijschaven danwel van de grond af aan het opbouwen – ben ik om zes uur naar de bloedbank gegaan, jawel, om bloed te geven. Op de Uithof zit ook een dependance van de bloedbank, waar ik vandaag voor het eerst ben geweest. Ik kon het eerst niet vinden en vroeg de weg aan een loslopende buschauffeur, en die wees me – achteraf niet verbazingwekkend – een route die me over de busbaan voerde. Dus ik ben hoogst illegaal bezig geweest.

In het centrum van Utrecht was de politie druk aan het controleren, op door-rood-fietsers, en mensen zonder licht. Maar ik ben niet bang voor de politie, want ik heb niks gedaan! (En op m’n nieuwe fiets zit zelfs licht).

Thuis heb ik onder toeziend oog van mijn twee huisgenotes de hal schoongemaakt, om d’een of and’re reden gaat dat bij mij beter als er iemand kijkt en aanmoedigt. Ik heb de vloerbedekking niet gestofzuigd en maar gewoon weggegooid, aanstaande maandag krijgen we laminaat!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment