Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

6 July 2009

Rapalje

Inbraak 2

Na de inbraak vier maanden geleden dacht ik dat ik m’n beurt voor dit jaar wel gehad had. M’n computer was inmiddels al gejat. Kennelijk dachten de jongens die toen m’n ruit hadden ingegooid daar anders over, want zojuist hebben ze het weer gedaan. Dit keer zat ik echter thuis (ik ben immers inbetween jobs), en heb ze met een niet zo nette maar in ieder geval zeer luide vermaning weggejaagd.

De politie heeft ze gezocht in de stad, twee jochies op een kapotte scooter, de voorste met een bivakmuts en de achterste, die al half door het kapotte raam was gestapt, met een capuchon. Helaas hadden ze zich goed genoeg verstopt.

Update: We zijn, zo te zien, niet de enigen bij wie ze het hebben geprobeerd.

1 Comment »

  1. is het misschien tijd voor schrikdraad in de vensterbank?

    Comment by pieter — 17 July 2009 @ 09:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment