Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

27 February 2009

Inbraak

Een minder vrolijk bericht: gisteren is er bij ons thuis ingebroken. De daders (twee jochies op een zwarte scooter) hebben rond half zes een baksteen door het raam gegooid en m’n oude iBook van tafel gegrist. Binnen een minuut waren ze weer weg. Althans, dat vertelde de buurvrouw, ik zat zelf in Amsterdam. Voor de volledigheid de toedracht, zoals die door de zeer behulpzame politie uit mijn mond is opgetekend.

Ik kan u alleen vertellen dat ik gezien heb dat een ruit aan de zijde van de Surinamestraat ingegooid is. Dat de ruit is ingegooid leidde ik af uit het feit dat een klinker in de woonkamer ligt die er niet lag toen ik de woning verliet. Verder heb ik gezien dat een witte laptop die op het tafeltje voor de bank lag weg is genomen.

Ter volledigheid even het serienummer van de laptop: 4H51811GS87.

Update: Volgens RTV Utrecht (of eigenlijk volgens het persbericht van de politie) is een van de daders, een jongen van 16, in de kraag gevat.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment