Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

12 October 2008

Nieuwe camera

Sari met nieuwe camera
Nadat m’n mooie Fuji vorige maand kapot is gevallen heb ik nu een nieuwe camera gekocht. Hij is iets groter dan de vorige, maar heeft dan ook meer megapixels, meer zoom, en meer instellingen om mee te spelen. Dus de volgende keer als ik jullie tref maak ik een mooie foto.

2 Comments »

 1. Wij vroegen ons ook al af of cameras tegenwoordig niet ouder worden dan 3 of 4 jaar. Vandaar dat wij ook weer een nieuwe camera hebben en dit keer een Panasonic Lumax 12x zoom we zijn er erg content mee! Wij hebben ook een Fuji gehad en wij waren toen erg tevreden over de kleurkwaliteit en verder wat minder over de sluitersnelheid.

  Verder gaat het erg goed met ons! En we hadden het afgelopen week nog over jou. Leuk je weer eens te treffen.

  Groetjes

  Rudi, Leonne en Bente

  Comment by Rudi, Leonne en Bente — 2 November 2008 @ 10:01

 2. Ha Rudi, Leonne en Bente! Is het toeval dat jullie net vandaag een berichtje achterlaten? Ik keek vanochtend toevallig op jullie blog. Of houden jullie de bezoekersstatistieken nauwgezet bij? De foto’s op jullie site zien er goed uit, niks te merken van een trage sluiter. Wat ik altijd wel jammer vind is dat er in nieuwere camera’s erg veel ruis zit.

  Leuk om te zien dat Bente al zo groot is, ik kwam d’r geboortekaartje laatst bij het opruimen nog tegen. Gaat ze al naar school?

  Comment by tammojan — 2 November 2008 @ 23:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment