Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

26 July 2008

NRC-bijlage

Vanochtend zat er bij mijn zaterdagkrantje (waarop ik inmiddels een abonnement heb) maar één bijlage, Sport. Terwijl op de voorpagina nog stond wat voor bijzonder interessante berichten er in de andere bijlagen zou staan. Ik heb nog even overwogen de bezorgingsdienst te bellen, maar ik wil toch ook de jongen wiens vakantiebaan dit is niet op z’n vrije zaterdagmiddag terug laten komen.

Gelukkig kwam ik in de stad een NRC-uitdeler tegen, en toen die hoorde wat het geval was gaf hij me spontaan een bijlage uit een van zijn uitdeelkrantjes mee. Normaal vind ik krantenuitdelers in de stad erg vervelend (sorry Esther), maar deze viel dus reuze mee.

1 Comment »

  1. Dag Jan,

    Als je wilt mag je natuurlijk van mij ook altijd een bijlage van HET Dagblad krijgen. Dus misschien valt deze krantenuitdeler (beetje serieuzer mag je mijn werk ook wel nemen hoor) nu ook wel mee? Ook al blijven ze in principe natuurlijk erg vervelend…

    Groetjes Esther, promotiemedewerkster, afdeling verkoop ;)

    Comment by Esther — 14 August 2008 @ 16:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment