Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

15 June 2008

De laatste show

The Johnson GirlsEergisteren ben ik naar De Laatste Show van Amuze geweest. Deze musical, geïnspireerd op A prairie home companion, ging over de laatste uitzending van een lokaal country-radiostation. Dit leverde mooie nummers op, bijvoorbeeld van de DeZurik sisters, een stel jodelende countryzangeresjes. Maar ook bijvoorbeeld het nummer “16 tons” van Tennessee Ernie Ford. Net als eerdere shows van Amuze was deze show erg leuk om naar te kijken, ook om de leuke lokatie (een anti-kraakhal in Overvecht). Deze voorstelling was wat mij betreft de leukste van Amuze tot dusver (ik heb nu zeven voorstellingen gezien), en daarom ben ik gisteravond meteen nog een keer gaan kijken, nu met Brenda. Zij vond het gelukkig ook leuk, het Joop-van-den-Endegehalte was niet te hoog (daarom noemt Amuze het zelf ook liever muziektheater).

Na afloop zijn we met een clubje (Guido, Virpi, Peter en Natascha) nog even naar het Midzomergrachtfestival gegaan, waar we nog tot redelijk diep in de nacht in een overwegend foute homotent gezeten. Leuk om een (één) keer geweest te zijn.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment