Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

28 December 2007

Ideale zaterdag

Floor op het ijsIk heb, alweer, een alternatieve ideale zaterdag gevonden. Dit keer was ik bij m’n vader, waar achter op het land een stukje ijs lag. Het was niet veel groter dan een gemiddelde Utrechtse achtertuin, maar zeker genoeg om lekker op te glijden. Door ijzel was het ijs bedekt door een dun laagje sneeuwachtig spul. We zijn daarom snel teruggelopen, hebben bezems gehaald en de boel aangeveegd. Na een tijdje kwam er een club andere kinderen aangelopen, en die hebben ook braaf geholpen. Brenda had inmiddels bij haar vader een stel halve noren (houtjes met maar een schaats—per houtje, dat wel) gehaald, die iedereen even heeft geprobeerd. Het lukte Floor het best, zij kon vrijwel zelfstandig blijven staan, en als ik duwde gleed ze als Ard Schenk over het ijs.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment