Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

20 December 2007

IJs

IJs in het Wilhelminapark

Laat ik snel even een blijere foto bovenaan in m’n weblog zetten. Gisteren was ik een van de eersten op het ijs in het Wilhelminapark. Een paar kinderen die al op het ijs gleden toen ik langsfietste kwamen snel aan wal toen ik ze riep. Ze waren vast bang dat het niet mocht. Maar ik wilde alleen maar even vragen of ze dachten dat het ijs mij zou houden. Dat hebben die kinderen even voor me geprobeerd, door met z’n drieën voor me uit te gaan. Het kraakte wel een beetje, maar uiteindelijk ben ik tot bijna midden op de vijver gekomen! De nevenstaande foto is ook door mijn vriendelijke assistenten in het park genomen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment