Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

16 December 2007

Oud

Ik over een jaarIk word oud. Dat mag voor velen niet als een verrassing komen, maar voor mij doet het dat wel. Afgelopen week, op conferentie in Duitsland, kwam ik er achter dat ik vanaf de achterste rij de slides niet meer kan lezen. En dat is erg, want die slides worden geprojecteerd op een bord van 4 bij 4 meter. Mijn buurjongen Péter had een brilletje liggen, en toen ik dat opdeed werd alles me haarscherp duidelijk: ik heb een bril nodig!

Gisterochtend heb ik een bril uitgezocht, die ik begin januari mag ophalen. Verder zal ik in 2008 wel grijs worden van de promotiezorgen. Zie hiernaast een impressie.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment