Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

16 December 2007

AiO-uitje

Flitsende mountainbikerOp initiatief van Arthur zijn we vorige maand met alle AiO’s wezen mountainbiken, in de Loonse en Drunense duinen. Dat is een best (om niet te zeggen pest-) end van Utrecht, maar dan heb je ook wel meteen de beste mountainbikeroute van heel Nederland. Met daarnaast een bijzonder aangenaam cafe, De Rustende Jager. Voor dit avontuur zijn we allemaal om acht uur opgestaan, om vervolgens om half tien in de Rustende Jager aan de koffie te zitten. Om tien uur had iedereen z’n (d’r) mountainbike gehuurd, en hadden ook de leken de werking van versnellingen door.

Met Arthur als leider viel het mountainbiken behoorlijk mee, het ergste incident was—dit heb ik helaas alleen van horen zeggen—iemand die tegen een boom fietste. Wat mij het zwaarst viel was het omploegen van de door de Drunense duinen omsloten zandvlakte. Net toen ik het bijna zat was was het rondje af.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment