Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

23 August 2007

Nostalgie

Bij het opruimen van m’n computer kwam ik een oud project tegen: een zelfgemaakte level voor Duke Nukem 3D, een van de eerste 3D shoot-’em-ups. Jawel, ook ik heb een tijdje aan first persion shooters gedaan. De level is vooral bedoeld om in een netwerk tegen elkaar te spelen, er zijn geen monsters in aanwezig. De liefhebber mag die er zelf inzetten. Download de level hier.

Duke Nukem 3D aan de Kockstraat

Duke Nukem 3D aan de Kockstraat

Duke Nukem 3D aan de Kockstraat

Duke Nukem 3D aan de Kockstraat

2 Comments »

 1. Volgens mij ben jij “de” Tammo van badminton, of niet soms? :)

  Ik zit wat door je blogs te lezen en kom zowaar tegen dat je mappen voor Duke 3D hebt gemaakt met de Build-editor, hoe geweldig is dat. Ik heb zelf ook redelijk wat uurtjes ermee doorgebracht en zelfs nog de hele Build-documentatie op mijn matrixprinter afgedrukt. En natuurlijk tegen vrienden spelen via een ouderwets 33k6 modem.

  Tegenwoordig doe ik niet veel meer met spellen, maar toch leuk om dit te lezen.

  Groet,

  Tjeerd

  Comment by Tjeerd — 7 January 2009 @ 22:12

 2. Ik doe inderdaad aan badminton (ik lees hier dat ik er in 2003 al bij zat), waarschijnlijk ben jij dan ook de Tjeerd van badminton?

  Leuk dat je ook levels gemaakt hebt, ik kan me herinneren dat die build editor verdraaid lastig was, vooral om twee verdiepingen te maken: die mochten nooit tegelijkertijd zichtbaar zijn. We hebben het er maandag nog wel even over.

  Comment by tammojan — 7 January 2009 @ 23:34

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment