Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

7 August 2007

Zuidenveld 2007

De boog van 't Ende / MiddendorpEens in de acht jaar is het Zuidenveld in Oosterhesselen. Dit jaar ook. Na me er al lang op verheugd te hebben, was het op 25 juli zo ver. Ik was toch in de buurt, dus heb zelfs nog een heel klein beetje kunnen helpen bij de voorbereiding (ik heb twee takjes groen in de boog gestoken). De optocht, op donderdagavond, viel volledig in het water. Maar het publiek had er acht jaar op gewacht, dus liet zich door een klein beetje regen niet wegjagen. En door een heleboel regen ook niet. Na de optocht, die “mijn” buurt, ‘t Middendorp, geheel onterecht niet gewonnen heeft, heb ik nog geprobeerd de lichtroute te rijden. Helaas stonden veel lampjes uit, vanwege elektrocutiegevaar (de straten stonden inmiddels blank). Over acht jaar weer een kans.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment