Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

20 April 2007

Wijsjes

Ik word elke ochtend wakker met een wijsje in m’n hoofd. Maar nu zitten er werkelijk waar de hele dag twee wijsjes in m’n hoofd, de een al weken, de ander sinds gisteren. Het ergst is wel het liedje van de Domo-reclame die ik nooit in het echt heb gezien (Charlene kwam ermee). Het andere liedje was moeilijker te vinden: het enige dat ik me ervan herinnerde was de melodie. Die heb ik voor Jaap voorgezongen, en hij herkende het nummer Zwemmen zonder slip erin. Met enig zoekwerk was dit dus te traceren als Runaround Sue van Dion. Zo, nu staan ze op m’n weblog, en kan ik ze uit m’n hoofd verwijderen (hopelijk…).

Update: Ik vond op YouTube ook een a capella Runaround Sue van de Haverford College Hummers. Grappig, want ik heb een paar maanden naast Haverford College gewoond.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment