Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

20 March 2007

A few rooms

CD Cheese Lovers at WarAanstaande zaterdag ga ik niet naar Amsterdam. Maar laat dat jullie, geachte lezers, vooral niet weerhouden wel te gaan. En als je dan toch naar Amsterdam gaat, ga dan naar het podium P60, waar in het kader van de Emergenza-competitie een goede kennis van mij, Fouke (u weet wel, van boss-reus.nl) speelt. Helaas heb ik andere verplichtingen, anders was ik graag komen luisteren naar het live-optreden van zijn band a few rooms. Wie niet kan komen luisteren kan altijd nog hun eerste CD, Cheese Lovers at War downloaden. Heb ik ook gedaan en zelfs Jaap vond het goede muziek. Gaat dus allen naar a few rooms en klapt zo hard dat ze winnen (zodat ik nog een herkansing krijg om live te gaan kijken).

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment