Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

26 January 2007

Zuidenveld

Ik kom er net achter dat het Zuidenveld dit jaar in Oosterhesselen plaatsvindt. Feest dus! Dit evenement, dat wat mij betreft nogal lijkt op het school- en volksfeest. Kenners mogen me hierin verbeteren, ik weet wel dat bij het Zuidenveld ook een veetentoonstelling hoort – daar ga ik nooit heen. Dus: van 25 tot en met 28 juli is het dorp in feeststemming, met versierde bogen en een verlichte tuinenroute, en op zaterdag (gok ik) een optocht. En een feest, want op vrijdag komen (ik citeer): de band “Melrose”, Bouke en Charlene naar Oosterhesselen. Dat zijn toch niet zomaar namen. Inderdaad zeg! Komt allen!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment