Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

12 December 2006

File?

File in Oosterhesselen?Arthur meldde mij net dat hij ‘s ochtends Goedemorgen Nederland kijkt. Op zich al schokkend genoeg, maar er is meer. Zo vertelde hij ook dat vanochtend in de file-informatie gemeld werd dat er file stond voor Oosterhesselen. Dat dit wereldnieuws aan mij voorbij is gegaan… Kan iemand mij de details mailen? Ik heb geen site met historische file-informatie kunnen vinden.

Update: Ik heb even teruggekeken op internet, het ging om een flitser die op de snelweg tussen Oosterhesselen en knooppunt Holsloot stond. Oosterhesselen ligt 5 kilometer van die snelweg, maar globaal was de informatie wel correct.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment