Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

7 December 2006

Decemberpuzzel

Oplossing decemberpuzzelMisschien een beetje flauw om op internet te zetten, maar ik heb de decemberpuzzel van het NRC opgelost (samen met Rogier). De deadline is vanmiddag verstreken, en het leek me zonde om de mooie oplossing die we hebben ingestuurd voor mezelf te houden. Bij dezen. Ik heb er een hoop van geleerd (door veel te google-en ook). Een puzzel voor de geachte lezer: wat betekenen de kleuren?

2 Comments »

 1. Ik loste deze geweldige puzzel menigmaal op.
  Is hij dit jaar ook weer verschenen ? Ik kan hem nergens meer vinden
  Vriendelijke groeten en een voorspoedig 2011
  Ada

  Comment by Jos — 1 January 2011 @ 13:50

 2. Hij is er weer hoor, kijk op http://roderik.net

  Comment by tammojan — 1 January 2011 @ 13:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment