Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

19 November 2006

Smart

Cafe AverechtsLeve de smartlap. Het is dit weekend weer smartlappenfestival in Utrecht, en ik ben er geweest. Guido had een plan gemaakt, maar toen er geen plek meer was bij Sjonnie Wiener en de Schnietsels zijn we, samen met Peter, doorgefietst naar Averechts, waar Peters musicalclub Amuze zou optreden. Toen we binnenkwamen waren ze net aan het soundchecken, maar dat was al zo mooi dat er alom geapplaudisseerd werd. Omdat we vroeg waren, konden we eerste rang gaan zitten, aan tafel bij een van de Drie Dieven. Van weggaan was dus geen sprake meer.

Amuze was groots als vanouds. Veel liedjes herkende ik uit eerdere musicals, maar er was ook nieuw repertoire. En meezingers natuurlijk! De drie dieven hadden oudere smartlappen, waaronder de ware tranentrekker Het broekje van Jantje. Diep triest!

Het originele plan van Guido voor de avond (dat ten dele is gelukt):

Hoi Utrechters,
Wie heeft er voor vanavond nog geen plannen en zin om mee te gaan naar het smartlappenfestival?
Gewoon één of twee kroegjes, niet te laat en niet te dronken. ;-)
groetjes,
Guido

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment