Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

17 June 2006

Ideale zaterdag

Ik heb het wel eens vaker gedaan, zo’n ideale zaterdag. Vandaag is er weer zo een. Vanochtend heb ik eerst even glas en papier weggebracht en wat schoongemaakt, daarna heb ik eieren met spek gebakken en sinaasappels geperst. Tijdens deze lunch lekker een krantje lezen hoort natuurlijk ook bij zaterdag. En dat Guido dan langskomt met lekkere koekjes om een kopje thee danwel ijsthee te drinken. En even kuieren door m’n tuin hoort natuurlijk ook. Ik ben met Guido naar de Gamma geweest om nieuw tuingereedschap te kopen.

We zijn vervolgens planten van iemand in Leidsche Rijn water gaan geven. Daar was ook een Franse braderie, met lekkere Italiaanse ijsjes en gratis Franse poffertjes. Misschien is wonen in zo’n nieuwbouwwijk toch niet helemaal stom. Ik ga over een tijdje eens bij Hanne kijken, die er ook gaat wonen.

Ik ga nu snel naar de tuin, er wacht nog een hoop werk.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment