Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

30 May 2006

Stoethaspel

Geluxeerde schouderAlweer een tijdje terug ben ik meegeweest op de PhDays 2006, die ik ook zelf mede-georganiseerd had. Doel van de reis: bevorderen van de sociale contacten tussen AiO’s in de numerieke wiskunde uit Nederland en België. Volgens de traditie voerde de reis dit jaar naar België, en onze Vlaamse co-organisatoren hadden een mooi afgelegen huis in de Ardennen gevonden. De activiteit van het weekend (die we erg geheim hielden, behalve dat we ‘m per ongeluk op een Wiki-pagina openbaar hadden gemaakt): Paintball!

Bovendien had Arthur alle ingrediënten voor een vijfkamp meegenomen, bestaande uit familieski’s, zakloopzakken, een touwtrektouw, doelpaaltjes, en waterdraagbekertjes. De laatste activiteit is geschrapt, omdat bij erge regen de traagste ploeg juist zou winnen.

Zoals aan de foto hiernaast is te zien, is mijn paintballavontuur niet erg goed afgelopen. Ik gleed op een spekglad stukje Ardennen uit, en toen ik me vastgreep aan een boompje, hield ik mijn hand wel goed vast, maar m’n schouder weigerde m’n arm aan de rest van m’n lichaam vast te laten zitten (in jargon: luxatie). Gevolg was dat m’n schouders door twee stoere verplegers weer in de kom getrokken moest worden.

Voordeel voor mij is wel dat ik u nu weer een mooi beeldje van The Inner Me kan presenteren.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment