Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

28 February 2004

Nieuwe site

Eindelijk is het er dan van gekomen: ik ben gemigreerd naar m’n nieuwe domein: www.tammo80.nl. Dat betekent dat de pagina die je nu leest nu direct naar je gestuurd wordt door de computer onder mijn koelkast. Ik heb het mezelf een beetje gemakkelijk gemaakt door voor m’n nieuwe pagina een bestaand pakket te gebruiken, waardoor ik alleen nog maar een paar dingetjes naar mijn wensen hoefde aan te passen.

In de loop der tijd zal er vast nog wel wat veranderen (zeker de komende week vermoed ik). Ik ben nog van plan de fotodatabase wat netter op orde te maken, en te integreren in deze pagina. Maar dat zal zeker een hoop tijd kosten. En er moet nog een fatsoenlijke voorpagina komen, niet meteen m’n weblog. Maar ook dat is werk in uitvoering.

Ondertussen kun je meedoen in de enquĂȘte over deze pagina, en een berichtje achterlaten. Klik daarvoor op “Opmerkingen?” hieronder. Daarvoor moet je je wel even registreren, maar dat is echt zo gebeurd. (En het hoeft ook maar een keer.)

4 Comments »

 1. Nieuw weblog…

  En voor de zoveelste keer is mijn weblog onder de motorkap volledig op de schop genomen. Na vijf jaar leek het me tijd om over te stappen van een zelfgebakken systeem naar een systeem dat door honderden vrijwilligers is gebouwd en wordt onderhouden, Wo…

  Trackback by Tammo 80 — 20 July 2008 @ 20:54

 2. wow… is dit nu een echte Pingback? Ik probeer een beetje te oefenen met technische termen, maar ik vind het nog knap lastig. Nu ik je toch spreek, weet je of de mail-server eruitligt op dit moment, of ligt het aan mijn computer. Als het aan de mailserver ligt heb ik er waarschijnlijk een waarschuwingsemail over gehad, maar ja, die kan ik nu niet opzoeken. Een Catch 22…

  Comment by Vincent — 25 August 2008 @ 21:04

 3. Of zoals sommige mensen zouden zeggen: een greedy algorithme

  Comment by Vincent — 25 August 2008 @ 21:04

 4. Ik denk dat dit een pingback, danwel trackback is, maar het werkt natuurlijk nog niet helemaal.
  Wat betreft je e-mailproblemen: ik krijg een notificatie van elke reactie per mail, en de notificatie van jouw bericht kwam pas vanochtend, dus ik denk dat er inderdaad een e-mailstoring was.

  Comment by tammojan — 26 August 2008 @ 10:22

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment