Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

20 September 2009

Greenwheels

Greenwheels by PjotrP, from FlickrHet was vandaag autovrije zondag. En om dat te vieren hebben we vandaag eens ons Greenwheels-abonnement geprobeerd. Greenwheels is een vorm van autodelen: er staan alleen in mijn wijk al zo’n 30 rode autootjes. Met op de achterruit heel vrolijk: Vrijheid, blijheid op wielen. Het systeem werkt uitstekend, en we hebben lekker drie uur getoerd.

We zijn onder andere naar het Russisch Ereveld in Leusden gereden. Daar liggen zo’n 800 Russische soldaten begraven. Journalist Remco Reiding is al een tijd bezig met een project om de nabestaanden van de hier begraven soldaten op te sporen.

Russisch Ereveld

1 Comment »

  1. ik heb net even de site bekeken van greenwheels. leuk initiatief! dit is denk ik wel een uitkomst voor jullie!

    Comment by pieter — 30 November 2009 @ 17:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment