Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

26 August 2009

Op de voorpagina

CrackbookWoeha! Terwijl ik op vakantie was, stond een foto van mij op de voorpagina van de (digitale) Sydney Morning Herald. Het is een foto van mijn Macbookje, toen er een barst in zat. Dat gebeurt bij meer Macbooks, daarom worden ze ook wel Crackbooks genoemd. Mijn Macbook is trouwens keurig door Apple gerepareerd. De Sydney Morning Herald heeft mijn foto van Flickr gehaald. Daarbij is trouwens wel de licentie van mijn foto geschonden: ze hebben m’n naam niet genoemd.

Over die licentie gesproken: mijn eerste artikel is verschenen, en mag (onder vermelding van de auteursnamen) vrij verspreid worden.

Update: Na een e-mailtje heeft de Sydney Morning Herald netjes m’n naam toegevoegd.

2 Comments »

  1. Bah, slechteriken, je hebt ze toch wel geëmaild hè?
    Ze hebben de levels wel mooi opgepoetst.

    Comment by Arthur — 27 August 2009 @ 08:47

  2. Laten we even wel wezen; eerlijk gezegd verbaast het me niks dat zoiets
    kapot gaat als je er een lucifer tussenwurmt…

    Comment by Mama — 31 August 2009 @ 20:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment