Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

24 December 2008

Lady Madonna

Een mooi muziekje voor tijdens de Kerst: Fouke heeft Lady Madonna van de Beatles gecoverd. Hij had in een paar boeken gelezen hoe alle microfoons en schuifjes stonden tijdens de originele opnamesessies in 1968. Dat wilde hij ook proberen. Op YouTube leerde hij de pianopartij, drummer Wouter van A Few Rooms speelde de drumpartij in, en kennis Ron, die saxofonist is bij een band die in de jaren ’70 al beroemd was, heeft de saxofoonpartijen ingespeeld. De gitaren en zang heeft Fouke nu zelf gedaan, inclusief de stukjes pa-pa-pa-paaa. De rest van het verhaal vertelt Fouke zelf. De eerste versie staat al online. Ik wacht vol spanning op de definitieve mix, en natuurlijk op de karaoke-versie.

1 Comment »

  1. Wat mooi gedaan. Chapeau! Ook erg leuk om de verschillende versies stapsgewijs te beluisteren.

    Comment by Jaap — 24 December 2008 @ 18:35

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment