Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

1 October 2008

Bij de kapper

Ik raak nogal eens dingen kwijt (zoals mijn spiksplinternieuwe iPod, maar daar wil ik het niet eens over hebben). Zo ben ik laatst bij de kapper naast mijn haar een CD met foto’s kwijtgeraakt. Dat van die CD wist ik niet eens, ik had de foto’s al afgedrukt bij de HEMA, en me verder niet al te zeer bekommerd om de CD. Zo niet Mustafa, mijn kapper.

Aan het eind van de bewuste dag, het zal inmiddels zo’n drie maanden geleden zijn, vond hij het schijfje op de leestafel. Omdat hij de naam erop niet kon thuisbrengen, heeft hij eerst eens geprobeerd om de CD in de radio te stoppen. Dat werkte niet. Geïnspireerd door het opschrift “Foto’s HEMA” heeft hij hem toen in zijn computer gestopt, en heeft op de foto’s mij herkend.

Vandaag ben ik weer naar de kapper geweest, en kreeg ik mijn foto’s weer terug. Ik was een beetje bezorgd toen Mustafa vertelde de foto’s bekeken had, maar na inspectie blijken het allemaal heel beschaafde foto’s te zijn. Ik hoop nog dat de iPod op zo’n manier weer opduikt.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment