Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

14 September 2008

Loyaliteitsprogramma

Ik kreeg net een brief van SetPoint, een winkel waar ik twee jaar geleden een broek heb gekocht. De brief was geadresseerd aan Mw. T.J. van Dijkema. Zij willen kennelijk hun adressenbestand updaten:

U bent een van onze gewaardeerde klanten en dat betekent veel voor ons. Om dit in de toekomst nog duidelijker te laten blijken, hebben we enkele veranderingen doorgevoerd die onze prettige relatie verder gaan versterken.

En of ik meteen mijn gegevens wilde invullen op de nieuwe site, waarvoor ik bij besteding vanaf €100 maar liefst €15 euro korting zou krijgen (vraag: als een nieuwe broek €105 zou kosten, krijg ik dan wel korting, waardoor de besteding minder dan €100 zou worden?). Ik hou er niet zo van dat al mijn maten maar bekend worden, uit oogpunt van privacy, en heb de volgende gegevens ingevuld:

Mijn profiel

Benieuwd of ze in de nieuwe collectie iets hebben voor een stevig gebouwd persoon van 1 meter 60, met T-shirtmaat XS, met extra lange mouwen. Deze fictieve persoon is duidelijk vrij zwaarlijvig, wiens BMI met 47 vrij ver in het rood zit.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment