Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

7 September 2008

Afstuderen

Het is de laatste tijd wat druk met afstuderen en promoties: onlangs is Sander gepromoveerd, donderdag mocht Brenda haar journalistiek-certificaat ophalen, en ook (zelfs) Willem heeft zijn afstudeerpraatje gehouden. Vrijdag was de beurt aan Sira: zij mocht haar bul ophalen in de Janskerk. Ze heeft psychologie gestudeerd, en daar zijn buluitreikingen nogal massaal. Sira zat in de sessie A tot en met E. Het ging op alfabetische volgorde. Vooraf werd nog even aangekondigd dat zo’n buluitreiking niet spannend is: iedereen krijgt gewoon z’n bul, de cijfers zijn al bekend. Groot was dan ook onze verontwaardiging toen Sira werd overgeslagen. Toen mevrouw Ensing als laatste werd aangekondigd hebben we ingegrepen: Machteld is naar de examencommissie gesneld, die gelukkig onderop een grote stapel ook de bul voor Sira hadden liggen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment