Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

21 December 2004

Gewonnen!

Ik zocht een keer op internet naar de CD Vroeger: 80 nostalgische hits uit die goeie ouwe tijd. Dit leverde slechts een paar resultaten op, waarvan één tot mijn verrassing een wedstrijd was, die ik nog net op tijd kon invullen. Inmiddels al lang vergeten, maar vandaag vond ik een envelop met een cd: de vierdubbelcd waar ik al zo lang van droomde. Deel één had ik al eens geript voordat ik ‘m weggaf (inmiddels verloren door iPod-ramp), maar op deel twee staan zeker even zo mooie nummers: Rockin’ Billy, Die Forelle, Loe d’r ligt een lijster in de la, Dansende vingers, Ali Cyaankali, Du bist die Rose vom Worthersee, Vaarwel mijn liefste, Een zeeman houdt van varen, het zijn allemaal klassiekers die in mijn boekenkast niet mogen ontbreken. Als een waar afgestudeerde heb ik vanavond al even op m’n bed gesprongen tijdens een van de wildere nummers op de cd. Allemaal met hartelijke dank aan www.astroh.nl (wat dat ook moge zijn).

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment