Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

30 December 2003

Spelen

Gisteren heb ik met Lars en Sira, allebei vrienden van de lagere school, gespeeld. De afspraak was een beetje verkeerd gelopen (mea culpa), waardoor Lars vier uur te laat kwam. Nou ja, hij was eigenlijk een uur te vroeg voor de afspraak die hij dacht gemaakt te hebben, dus hem valt niks te verwijten. En dat doen we dus ook maar niet. We hebben ‘s middags wat spelletjes (Boggle en 3D 4 op ‘n rij) gespeeld, waarna Lars en ik als technische jongens bij Sira thuis naar haar computer mochten kijken. Daar hebben we in totaal zo’n drie uur naar gekeken, met als conclusie dat wij niet in staat waren een intern “Plug ‘n Pray” modem te installeren onder Windows 2000.

Als dank mochten we echter mee-eten bij Sira en haar vriend. Het werd een heerlijke maaltijd, van een soort die ik nog nooit eerder geproefd had. De eerste gang bestond uit gebakken aardappelen met champignons en een gebakken ei. Vervolgens werd er een pizza geserveerd. Het hoofdgerecht bestond uit rijst met daardoor spinazie, en als dessert was er bitterkoekjesvla. Een waar culinair hoogstandje!

Het speelpartijtje heb ik samen met Lars afgesloten door het tweede deel van The Lord of the Rings” te kijken. Ik denk dat die film voor mij iets te moeilijk is. Toen Lars naar huis was heb ik nog een leukere film gekeken: Fucking √Öm√•l, een Zweedse film over twee tienermeisjes. Van veel meer kwaliteit dan uit deze korte beschrijving blijkt: een echte aanrader!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment