Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

26 June 2008

Rinse en Mirianne

BezoekAfgelopen zondag ben ik met Brenda, voor het eerst sinds heel lang geleden, bij Rinse en Mirianne langs geweest. En ik had op m’n verjaardag nog wel zo’n mooie verjaardagskaart van ze gekregen. Daarom zijn we, op m’n nieuwe fiets helemaal naar Amersfoort getogen, met het idee om de terugweg per trein af te leggen. Gelukkig blies de voorspelde wind ons in de rug, en mochten we de Amersfoortse berg naar beneden fietsen. Bij Rinse en Mirianne (ik zal ze vaak noemen, want ze willen graag op m’n weblog) hebben we heerlijke zelfgebakken koekjes gegeten (nou ja, door Rinse zelf gebakken, dat is het verschil tussen zelf gebakken en zelfgebakken), en het spel Fluxx gespeeld (dat doe ik met Rinse en Mirianne wel meer). Verder mocht ik van Rinse de Verbondsbox van Van Kooten en De Bie lenen. Met die DVD’s voorop zijn we toch maar teruggefietst, waarbij Rinse en Mirianne een eindje begeleid hebben—Mirianne op d’r nieuwe elektrofiets. Op de terugweg moesten we toch tegen de Amersfoortse berg op, en hadden we tegen, maar dankzij mijn nieuwe fiets viel dat reuze mee.

1 Comment »

  1. […] Weer bij. En dan heb ik nog niet eens verteld over onze recentste fietstocht naar Rinse en Mirianne, onze weegcertificaten uit Oudewater, ons bezoekje aan Grafhorst en Jans nieuwe baan. Maar dat […]

    Pingback by Tammo 80 » Tammo Jans leven van de afgelopen maanden… — 24 August 2009 @ 23:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment