Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

21 December 2004

Vijfenzeventig

Tsja, het updaten van het weblog gaat niet meer zo vlug, maar ik word ook een dagje ouder. En wat is nou drie dagen vergeleken bij de respectabele leeftijd van vijfenzeventig jaar, die de jubilaris die ik zaterdag bezocht heeft bereikt. Er was ter gelegenheid van dit heuglijke feit een Italiaans buffet in gereedheid gebracht, waar veel familie en buren op afkwamen. En overige mensen, maar vrij veel ervan waren mij nog onbekend (allemaal aangetrouwde familie respectievelijk buren). Dat maakte dat ik met een hoop mensen kennis heb kunnen maken, onder andere met m’n stiefachterfamilie uit Duitsland, en met een aardige docent Natuurkunde uit Wageningen. Mocht er nog eens zo’n jubileum zijn, dan houd ik me van harte aanbevolen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment