Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

19 December 2004

Schipholhotel

Net als een tijdje terug heeft Jan-Jaap hier net geslapen om maar op tijd te kunnen vertrekken naar Schiphol. Nou ja, geslapen, we hebben van 11 tot 3 liggen kletsen, en toen was het weer tijd om op te staan. Om een reden die ik me nu niet meer zo goed voor de geest kan halen heb ik met hem mee-ontbeten, vier boterhammen met pindakaas en jam.

Op weg naar het station kwamen we twee mannen tegen die een fiets aan het ontmantelen waren, en bij nader inzien toch maar besloten hem in z’n geheel mee te nemen. We hebben ze vriendelijk gegroet, en zij wensten Jan-Jaap een goeie reis. Aardige lui toch.

Op het station kwam ik, nota bene nog steeds om 4 uur ‘s ochtends, mijn verloren gewaande propedeusegenoot Ruben tegen, die ik al vier jaar niet meer gezien had. Ik heb met hem een minuutje of twee staan praten, en ben in die tijd Jan-Jaap uit het oog verloren, hij was al door de extreem strenge kaartjescontrole heen geglipt (ik mocht er niet door). Vanaf de andere kant van het hek heb ik ‘m nog even kunnen uitzwaaien.

Op weg naar huis keken mensen me nogal raar na, omdat ik op klompen stepte, een luid tikkend geluid achterlatend (in de woonwijk heb ik dit natuurlijk geminderd). Thuis werd ik begroet door een kegel, en daarna door m’n buurman zelf. Leuk om gewoon begroet te worden met Woar komst doe weg dan?

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment