Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

18 December 2004

Chinees eten

Vanavond heb ik eens echt Chinees gegeten. Ik was door mijn (bijna ex-) kamergenoten in Eindhoven uitgenodigd om in een van hun huizen langs te komen, en heb die uitnodiging natuurlijk graag aangenomen. Het eten was heerlijk, er stonden allemaal schalen met lekkernijtjes op tafel, zoals dat kennelijk hoort. Ze waren zo aardig geweest me behalve stokjes ook bestek te geven, hoewel dat achteraf niet nodig bleek te zijn. Zelfs voor een echt Chinese ambiance was gezorgd: aan tafel werd voornamelijk Chinees gesproken (gelukkig merk ik het als m’n naam wordt gezegd, zelfs al schrijven ze ‘m als Tang-Mo Yang). Na het eten heb ik nog gezellig met twee van de huisgenoten zitten kletsen, we hebben zelfs foto’s gekeken, en ik heb me ingehouden en hun computer niet gerepareerd: dat zou maar saai zijn.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment