Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

12 December 2004

Fietsvervoer

Vanavond hebben Imre en Yo-yi bij me boerenkool gegeten. Daar leek het me wel weer tijd voor. Yo-yi was zo handig om bij het parkeren van haar fiets haar sleuteltje af te breken, net toen het AXA-slot goed dicht zat. Imre en ik hebben nog geprobeerd de standaard junkentruuk uit te halen: heel hard met de fiets rennen, en dan plotseling het achterwiel op de grond zetten. Dit had echter – naast een gebogen spaak – weinig effect.

We hebben besloten dat we het slot niet open krijgen, zelfs niet met een ijzerzaag, en zijn teruggefietst naar Yo-yi’s huis. Imre met Yo-yi achterop, ik met Yo-yi’s fiets achterop. Het valt nog niet mee om met een fiets achterop te fietsen, maar het gaat redelijk. Het eerste stuk heb ik met de fiets onder de arm gefietst, en dat gaat ook prima. We fietsten langs het politiebureau, maar de agenten vonden het niet zo’n vreemd gezicht dat ze ervoor naar buiten kwamen.

Bij Yo-yi heb ik voor het eerst m’n “vakantiefoto’s” van Amerika laten zien, op een beamer die ze toevallig in huis had. Het is duidelijk dat ik nog een selectie van de foto’s moet maken: 568 is toch wel wat veel…

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment