Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

12 December 2004

iPod-ellende

Vandaag haperde m’n nieuwe iPod uit Amerika ineens. Ik dacht nog dat het aan een fout MP3’tje lag, maar toen het bij meerdere muziekjes gebeurde, kreeg ik toch een bang vermoeden dat er iets ernstigers aan de hand was. Ik ben momenteel bezig met een hardeschijfcontrole (ik ben het stadium allang voorbij dat ik al m’n muziek kwijt ben). Voor wie hetzelfde probleem eens mocht tegenkomen: eerst resetten met ‘Select’+’Menu’, en die pas loslaten als er een appeltje in beeld komt, dan snel wisselen naar ‘Select’ + ‘Rewind’ (jemig, het lijkt wel een supernintendo-cheatcode). Meer nieuws volgt zodra ik het heb.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment