Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

13 February 2004

Bouncers

Gisteravond ben ik, zoals aangekondigd, naar de Bouncers geweest. Eerst moest ik nog even in Eindhoven eten, wat ik als verstokte vrijgezel alleen in een pizzeria heb gedaan (met het e-book “Kort
verhaal van een aanmerkelijke luchtreis, en nieuwe planeetontdekking” van Bilderdijk). Ik was precies op tijd – dus rijkelijk te vroeg – bij het concert, er stond maar 20 man voor de deur. Met een van die mensen heb ik even een praatje gemaakt, en mijn vooroordeel over het nerd-gehalte van Einhoven is deels bevestigd: hij probeerde me uit te leggen wat Corba is. Gelukkig begonnen de Bouncers snel te spelen, met lekkere feest-ska. Ik voelde me in m’n blousete trouwens niet helemaal juist gekleed, beter was het geweest een broek met flink wijde pijpen en een groen-rood-gele sweater te dragen, en ook nog dreads te laten zetten. Tot mijn eigen ontzetting heb ik zelfs een poging tot dansen (ritmisch bewegen op muziek) ondernomen. Oh, en ik was natuurlijk helemaal de man toen ik backstage mocht.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment