Tammo 80

Home / Weblog / Java / Reizen / Taalverhaspelingen

28 January 2009

Vrienden van Gaza

Vrienden van Gaza
In het licht van het recente conflict in de Gazastrook was ik erg verbaasd dat de Rabobank Utrecht voor elk nieuw lid vijf euro overmaakt naar een goed doel, waaronder de stichting Vrienden van Gaza. Ik vroeg me ten eerste af aan welke kant deze stichting zou staan, en ten tweede waarom de Rabobank Utrecht een kant zou willen kiezen in dit conflict (natuurlijk volgen ze de situatie wel aandachtig).

Enig speurwerk leerde mij dat de stichting “Vrienden van Gaza” niets te maken heeft met de Gazastrook in IsraĆ«l, maar een club weldoeners voor een verzorgingshuis voor ouderen in Harmelen. Inmiddels heeft de Rabobank een toelichting op haar site gezet.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment